ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand meest wenselijke plek in Zuidoost-Azië

Geplaatst op 4 juni 2014 15:54 door thailandtotaal

‘Once in a lifetime experience’ voor elke reiziger.

Naast de diverse negatieve berichtgeving over Thailand tengevolge van de staatsgreep van 22 mei zijn er gelukkig ook nog steeds positieve berichten te melden. De ‘Land of Smile’ is door de lezers van de wereldwijde reis-provider Travelzoo uitgeroepen tot de meeste wenselijke plek om te bezoeken in Zuidoost-Azië. Ruim een derde van de stemmen (36%) ging naar Thailand. Tweede en derde werden respectievelijk Vietnam (25%) en Cambodja (8%). Travelzoo publiceert aanbiedingen van meer dan 2.000 reizen, entertainment en lokale bedrijven zoals restaurants en spa’s. De aanbieder heeft wereldwijd meer dan 27 miljoen abonnees.

De keuze voor Thailand heeft te maken met het feit dat reizigers weten dat ze in Thailand niet alleen prachtige stranden en een geweldige natuur kunnen verwachten, maar ook een unieke en levendige cultuur, oude tempels, een bruisend nachtleven, een onderscheidende en heerlijke keuken en een aantal van de meest vriendelijke mensen. Het koninkrijk biedt een ‘Once in a lifetime experience’ voor reizigers en bezoekers van alle leeftijden.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand meest wenselijke plek in Zuidoost-Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.