ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand scoort hoog in Best in Travel 2012 Poll

Geplaatst op 24 augustus 2012 09:24 door thailandtotaal

61 toeristische industrie producten opgenomen in de ranking.

Thaise toeristische bestemmingen, vliegmaatschappijen, vliegvelden, hotels en kuuroorden hebben hoge ogen gegooid in de Best in Travel 2012 Poll georganiseerd door de populaire website smarttravelasia.com. In de rankinglijst zijn maar liefst 61 toeristische industrie producten uit Thailand opgenomen.

3 bestemmingen Thailand in de top 10 beste vakantie bestemmingen.

De lijst wordt geleid door het toeristeneiland Phuket, dat wordt gerangschikt als de op een na beste vakantie bestemming in Azië. Bangkok wordt gerangschikt als 4e beste stad voor het bedrijfsleven en als 5e in de top tien vakantie bestemmingen in Azië. Koh Samui is opgenomen als de 10e beste vakantie bestemming in Azië. Thai Airways International, vliegveld Suvarnabhumi Bangkok en Samui Airport scoren bijzonder goed onder de Aziatische vliegmaatschappijen en vliegvelden.

Ongeveer 70 procent van de deelnemers aan de Poll komen uit Azië, 15 procent uit Europa en 15 procent uit de Verenigde Staten.

Ben je geïnteresseerd in alle resultaten van de Best in Travel Poll 2012?  Lees dan verder op de website van smarttravelasia.

 

Reizen naar Thailand

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand scoort hoog in Best in Travel 2012 Poll
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.