ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand sluit beroemde Maya Bay

Geplaatst op 3 april 2018 16:03 door thailandtotaal

 

Thailand sluit beroemde Maya Bay

 

Maya Bay, een van ‘s werelds beroemdste stranden, wordt een gedeelte van het jaar voor toeristen gesloten. De paradijselijke toeristenattractie is slachtoffer geworden van zijn eigen populariteit. Door de massale toestroom van toeristen is de kwaliteit van het mariene ecologische systeem sterk achteruit gegaan.

Het toeristische Maya Bay ligt op Koh Phi Phi Leh, een klein onbewoond eiland in de Andamanse zee, dat omgeven is door immense groen bedekte rotsformaties. De baai is wereldberoemd geworden door de film ‘The Beach’ met Leonardo DiCaprio uit 2000. Sindsdien komen er dagelijks duizenden toeristen naar deze paradijselijke locatie om de magische plek te bewonderen en zich hier te fotograferen.

De sluiting van Maya Bay vindt plaats van juni tot september. De autoriteiten willen op deze manier het koraalrif de kans geven te herstellen van de schade veroorzaakt door de duizenden toeristen die hier dagelijks naar toekomen.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand sluit beroemde Maya Bay
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.