ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand wil binnen 5 jaar een medische hub worden

Geplaatst op 4 september 2012 10:09 door thailandtotaal

Ambitie voor een wereldwijd medisch centrum.

Thailand gaat steeds verder met de ambitie om een wereldwijd medisch centrum te worden. Het land wil binnen 5 jaar een mammoet omzet van THB 800 miljard (ca. 20 miljard euro) halen uit de medische gezondheid- en gerelateerde diensten.

Tijdens de Thailand Medical Hub Export 2012 hield de Thaise premier Yingluck Shinawatra een toespraak waarin zij aangaf dat Thailand in staat is om dit doel te bereiken dankzij de beschikbare medische technologie en kwaliteit van de medische dienst in Thailand. Ziekenhuizen in Thailand zijn internationaal erkend als de beste in Azië en worden 33 Thaise spa’s  geclassificeerd als wereldklasse. De premier gaf verder aan dat haar regering een groot belang hecht aan de gezondheid van de mensen en de kwaliteit van het leven.

Meer over de gezondheidszorg en medische diensten in Thailand ees je op onze webpagina ‘De gezondheidszorg in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand wil binnen 5 jaar een medische hub worden
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.