ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand wil hogesnelheidslijn naar toeristische bestemmingen

Geplaatst op 18 februari 2015 11:54 door thailandtotaal

Naar voorbeeld van de Japanse Kogeltreinen.

Thailand heeft serieuze plannen voor de aanleg van een hogesnelheidslijn welke Bangkok moet verbinden met toeristische bestemmingen in het zuiden van het land. Als voorbeeld dienen de beroemde Japanse kogeltreinen. Dit heeft de Thaise premier Prayuth bekend gemaakt.

De militaire regering is op zoek naar projecten die de groei in Thailand moeten stimuleren. Tijdens een officieel bezoek aan Japan afgelopen week heeft Prayuth een ontmoeting gehad met zijn Japanse collega Shinzo Abe en een treinreis gemaakt met de Kogeltrein van Tokio naar Osaka. Prayuth gaf aan dat zijn regering graag een vergelijkbaar netwerk ziet voor populaire toeristische bestemmingen in Thailand zoals Pattaya en Hua Hin. Dit zou dan met behulp van financiële steun van de overheid en de private sector verwezenlijkt moeten worden.

Verbetering en uitbreiding van de spoorwegen in Thailand heeft prioriteit bij de Thaise regering. Vorige maand werd bekend gemaakt dat in september zal worden gestart met een railproject samen met China. Dit ter stimulering van de Thaise handel en toerisme.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand wil hogesnelheidslijn naar toeristische bestemmingen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.