ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thaise Bath blijft in waarde stijgen

Geplaatst op 18 maart 2013 14:00 door thailandtotaal

Bank of Thailand is niet ongerust.

De voortdurende versterking van de Thaise Bath is voor de Bank of Thailand (BOT) geen reden tot bezorgdheid, aldus BOT gouverneur Prasarn Trairatvorakul. De stijging van de Bath wordt veroorzaakt door de directe instroom van buitenlandse investeringen in Thailand vanwege de voortzetting van de economische expansie van het land. Ook de groeiende credit rating van Thailand draagt bij aan een sterke Bath. Fitch Ratings verhoogde onlangs de beoordeling van Thailand met een niveau naar BBB+, daarbij verwijzend naar de veerkrachtige economie van Thailand en een meer stabiel politiek klimaat.

Prasarn geeft aan dat de Bank of Thailand de deviezencontrole nauwlettend in de gaten houdt en toezicht zal houden om te zorgen dat de wisselkoersen op een geschikt niveau te houden, aangepast aan de economische situatie.

Wil je meer weten over de economie van Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Investeren en zaken doen in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Thaise Bath blijft in waarde stijgen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.