ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


The Peninsula Bangkok beste hotel van Azië

Geplaatst op 24 juli 2012 08:33 door thailandtotaal

Uitstekende service aan haar gasten.

The Peninsula Bangkok is in het Travel & Leisure Magazine 2012 uitgeroepen tot ‘Best City Hotel in Asia’. Het luxe rivier hotel aan de historische Chao Phraya rivier in het hart van Bangkok werd door de lezers van Travel & Leisure Magazine als beste gerangschikt vanwege de uitstekende service die het hotel haar gasten biedt. Zij beoordeelden The Peninsula Bangkok met de indrukwekkende score van 96,53.

Nicolas Beliard, General Manager van The Peninsula Bangkok omschrijft de erkenning door de bereisde lezers van Travel & Leisure als een enorme eer. Hotels in Azië worden algemeen erkend als de beste in de wereld als het gaat om service. Volgens Beliard kan een hotel door het bieden van uitstekende service zich onderscheiden van de rest.

Lees hier verder voor meer informatie over The Peninsula Bangkok of het boeken van een kamer in dit aanbevelenswaardige 5 sterren hotel.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : The Peninsula Bangkok beste hotel van Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.