ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


‘Tiger Temple’ onderzocht op illegale handel wilde dieren

Geplaatst op 10 februari 2015 12:12 door thailandtotaal

Al jaren een van de meest omstreden attracties van Thailand.

Wat Pa Luang Ta Bua, bij de meeste toeristen beter bekend als de ‘Tiger Temple’, wordt door de Thaise autoriteiten momenteel onderzocht op beschuldiging van illegale handel in wilde dieren. Directe aanleiding van het onderzoek volgde na een anonieme tip dat de abt van de tempel bedreigde diersoorten zou hebben gekocht voor zijn privé-dierentuin.

De Tiger Temple in de provincie Kanchanburi is al jaren een van de meest omstreden attracties van Thailand. Tienduizenden toeristen bezoeken jaarlijks de tempel vanwege de mogelijkheid de tijgers te aaien en met ze op de foto te gaan. De tempel beschrijft zichzelf als een dierenasiel, maar er zijn aanhoudende beschuldigingen van dierenmishandeling en illegale handel.

De Tiger Temple ligt zo’n 165 kilometer ten westen van Bangkok en wordt door toeristen vaak bezocht in combinatie met een bezoek aan de beroemde ‘Bridge on the River Kwai‘.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : ‘Tiger Temple’ onderzocht op illegale handel wilde dieren
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.