ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,997 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Time-out voor Surin- en Similan eilanden Thailand

Geplaatst op 12 mei 2012 08:56 door thailandtotaal

Natuurlijke balans van de eilanden herstellen.

 

Om de natuurlijke balans van de nationale parken op de Surin- en Similan eilanden te herstellen worden de eilanden tot 31 oktober gesloten voor alle toeristische activiteiten. Dit is bekend gemaakt door de the Ministry of Natural Resources and Environment. De Surin- en Similan eilanden zijn een groep eilanden in de Andaman Zee in de Thaise provincie Phang Nga die vooral bekend zijn bij duikers en snorkelaars.

Schade veroorzaakt door toeristen en extreme weersomstandigheden in de laatste jaren hebben de nationale parken van de Surin- en Similan eilanden zodanig aangetast dat een time-out voor de archipel noodzakelijk is. Door de eilanden voor toeristen af te sluiten zal het natuurlijk herstel van de nationale parken op de eilanden worden vergemakkelijkt. Andere nationale parken in de provincie Phang Nga blijven voor toeristen gewoon geopend.


Reageren

*


Passende informatie bij : Time-out voor Surin- en Similan eilanden Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.