ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,816 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Toeristen Krabi gewaarschuwd voor apen

Geplaatst op 23 maart 2013 11:49 door thailandtotaal

Autoriteiten vragen toeristen apen niet te voeden.

Via speciaal opgemaakte borden worden toeristen in de Thaise provincie Krabi gewaarschuwd op hun hoede te zijn voor de vrij rond zwervende apen aldaar. De teksten op de borden geschreven in zowel Thais als Engels verspreiden de boodschap ‘Beware of the Monkeys’. De waarschuwingsborden, welke zijn gemaakt in opdracht van de plaatselijke autoriteiten, zijn geplaatst bij populaire toeristische attracties in Krabi, zoals Long Beach, Monkey Bay en Phi Phi Island.

In het Phi Phi Island Hospital zijn het afgelopen jaar ongeveer 600 mensen behandeld nadat ze werden aangevallen door apen. 75% van de slachtoffers waren buitenlanders.

Toeristen in Krabi worden gevraagd apen langs de stranden niet te voeden omdat de apen anders een steeds vijandigere houding ontwikkelen tegenover mensen die hen niet te eten geven. Mensen die door apen gebeten worden wordt geadviseerd onmiddellijk contact op te nemen met een arts zodat ze een tetanus spuit kunnen krijgen.


Reageren

*


Passende informatie bij : Toeristen Krabi gewaarschuwd voor apen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.