ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Toeristisch forum ziet mooie toekomst voor Zuidoost-Azië

Geplaatst op 3 februari 2015 11:06 door thailandtotaal

Vooral voor Thailand, Vietnam en Myanmar.

De komende jaren zal Zuidoost-Azië te maken krijgen met een aanzienlijke toeristische ‘boost’. Vooral voor Thailand, Vietnam en Myanmar (Birma) voorzien de travel experts een mooie toekomst.

Myanmar

Na tientallen jaren afgesloten te zijn geweest heeft Myanmar een paar jaar geleden haar grenzen weer geopend. Dit zal naar verwachting leiden tot een snelle groei van het toerisme evenals andere dienstverlenende sectoren. Apex Airlines, een nieuwe vervoerder gevestigd in Myanmar, start in maart met vluchten naar Yangon, Myeik, Sittwe en Dawei. Volgend jaar worden Bangkok, Chennai, Yunnan en Ho Chi Minh Stad toegevoegd. De Apex groep, met hotel, olie en gasbedrijven in Myanmar heeft nu een luchtvaartmaatschappij toegevoegd om te profiteren van de groeiende toeristische activiteiten in Myanmar en de buurlanden.

Thailand

Thailand is al jaren de meest populaire bestemming van Zuidoost-Azië. Reizigers uit Europa, VS, Australië en Zuidoost-Azië behoren tot de vaste klanten van Thailand. De laatste jaren komen meer en meer nieuwe bezoekers uit ander Aziatische landen zoals China, Korea en Japan naar ‘het land van de glimlach’. Thailand ziet op de lange termijn kansen voor reizigers uit de opkomende markten in de regio. Hotelketens als Ramada, Fisherman Harbour en Deevana hebben besloten de komende jaren meer hotels te gaan bouwen in Thailand.

Vietnam

De afgelopen decennia is Vietnam door politieke en economische hervormingen steeds meer  bij de internationale diplomatie en wereldhandel betrokken. In toenemende mate zijn reisorganisaties dan ook geïnteresseerd geraakt in Vietnam en inmiddels is het land uitgegroeid tot een van de populairste bestemmingen in Zuidoost-Azië. Vooraanstaande touroperators uit Australië, VS en het Verenigd Koninkrijk zien Vietnam als een van de opkomende markten in de regio. Sea Links City, met hotels, villa’s, en golfbanen in Vietnam, ziet dan ook een toenemende belangstelling van reisbureaus over de hele wereld.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Toeristisch forum ziet mooie toekomst voor Zuidoost-Azië
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.