ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Transfer naar Chiang Khan

Geplaatst op 24 juni 2015 12:42 door thailandtotaal

Via Loei naar Chiang Khan met AirAsia.

Chiang Khan is een populair stadje gelegen langs de Mekong rivier ten noorden van de provinciale hoofdstad Loei. Het toeristenplaatsje staat bekend om zijn rustieke schoonheid en rustige levensstijl. Het ooit slaperig en weinig bekende rivier stadje vol traditionele houten huizen is een trendy bestemming voor Thais en buitenlandse toeristen die meer van het land willen zien. Het fotogenieke uitzicht op de machtige Mekong rivier en de Lao bergen zijn geweldig en de zonsondergangen zijn er heel bijzonder.

Wie naar Chiang Khan wil reizen, kan nu gebruik maken van een city transfer van vliegmaatschappij AirAisia. Deze low cost carrier biedt namelijk een shuttle transfer service aan van Bangkok via Loei, de hoofdstad van de provincie Loei, naar Chiang Khan. De transfer service biedt een comfortabele en handige reis naar deze gewilde bestemming.

Andere city transfers.

Naast de transfer naar Chiang Khan biedt de luchtvaartmaatschappij ook city transfers aan van Bangkok naar Pai (via Chiang Mai), Sukhothai (via Phitsanulok), Maha Sarakam (via Khon Kaen of Roi Et), Kalasin (via Khon Kaen), Mukdahan (via Nakhon Panom), Khanom (via Nakhon Si Thammarat), Khao Lak (via Krabi) en Surin (via Buri Ram).

Voor meer informatie en het boeken van een ticket voor een van deze city transfers ga je naar de website van AirAsia.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Transfer naar Chiang Khan
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.