ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


UberX, nieuw alternatief voor taxi vervoer in Bangkok

Geplaatst op 28 oktober 2014 14:18 door thailandtotaal

Goedkoper dan reguliere taxi’s.

Voor het taxivervoer in Bangkok kun je naast de gebruikelijke meter-taxi ook gebruik maken van enkele alternatieve taxi diensten zoals  Grab-taxi , Easy-taxi en UberBlack. Inmiddels is Uber onder de naam UberX met een nieuwe variant gekomen. UberX is de low-cost optie van Uber welke gebruik maakt van meestal compacte taxi auto’s.

Het verzorgingsgebied van UberX bestrijkt alleen het centrum van Bangkok, maar de prijzen zijn goedkoper dan van de reguliere taxi’s. Het basistarief bedraagt THB 25 (ca. € 0,60) en verder is het THB 1 per minuut en THB 4,5 per kilometer. Het minimum tarief is THB 45. Kosten voor het gebruik van eventuele tolwegen komen net als bij de andere taxi vervoerders in Bangkok, voor rekening van de klant. In tegenstelling tot de reguliere taxi’s hoeft u deze kosten echter niet vooral aan de chauffeur te betalen, maar betaal je zodra je op je bestemming bent aangekomen.

Wil je meer weten over het vervoer en transferdiensten in Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer en Bangkok’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : UberX, nieuw alternatief voor taxi vervoer in Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.