ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,056 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Uitbreiding Bangkok Airport Rail

Geplaatst op 3 juni 2013 09:39 door thailandtotaal

Aansluiten op bestaande spoorlijnen van Laos en China.

Als het aan de Mass Rapid Transit Authority of Thailand (MRTA) ligt wordt de Bangkok Airport Rail Link aangesloten op regionale spoorlijn routes van de buurlanden. Onder verwijzing van een studie door de Duitse techniek gigant Siemens heeft de Bangkok Airport Rail Link de potentie verbonden te worden met het bestaande spoornetwerk van Laos en China. Het Bang Sue station kan volgens de MRTA op termijn dienen als regionale hub. De Bangkok Airport Rail Link is de spoorverbinding welke Suvarnabhumi Airport, het internationale vliegveld van Bangkok, verbindt met het centrum van Bangkok.

Verbindingen met vliegveld Don Muang en Rayong.

De MRTA heeft ook een conceptueel plan om de Bangkok Airport Rail Link vanaf Suvarnabhumi International Airport te verbinden met Don Muang Airport, het tweede vliegveld van Bangkok. Daarnaast ligt er ook een plan om het internationale vliegveld van Bangkok te verbinden met de provincie Rayong in het zuidoosten van Thailand. Verwijzend naar de studie geeft de MRTA aan dat de Bangkok Airport Rail Link los staat van de nieuwe hogesnelheidslijn tussen Suvarnabhumi International Airport en Rayong. De treinstations zouden volgens de MRTA gedeeld kunnen worden door beide spoorlijnen.


Reageren

*


Passende informatie bij : Uitbreiding Bangkok Airport Rail
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.