ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,639 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Uitbreiding luchthaven Suvarnabhumi klaar voor take-off

Geplaatst op 23 februari 2015 12:05 door thailandtotaal

Capaciteit wordt bijna verdubbeld.

De langverwachte uitbreiding van de Internationale luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok, die werd uitgesteld vanwege de staatsgreep in mei vorig jaar, is nu weer op de rails. De voorbereidingen van de bouw van de tweede fase van de in september 2006 geopende luchthaven werd door de militaire regering stilgelegd om de hoge kosten en problemen van de transparantie te controleren.

Inmiddels heeft de Airports of Thailand (AOT), exploitant van de grote luchthavens in Thailand, aangekondigd dat de upgrade van luchthaven Suvarnabhumi zal worden uitgevoerd in twee fasen. De eerste start in maart 2016 en de tweede in oktober 2017.

Luchthaven Suvarnabhumi heeft nu een capaciteit van 45 miljoen passagiers. Na voltooiing van de tweede fase zal deze worden uitgebreid naar 85 miljoen passagiers. De status van Bangkok als een Zuidoost-Aziatische luchtvaart-hub zal hiermee worden gehandhaafd.

Wil je meer weten over luchthaven Suvarnabhumi Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Aankomst en vertrek in Thailand (Suvarnabhumi International Airport)’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Uitbreiding luchthaven Suvarnabhumi klaar voor take-off
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.