ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,778 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Uitbreiding Metro Bangkok

Geplaatst op 18 maart 2019 18:05 door thailandtotaal

Vanuit Hua Lamphong naar Thonburi.

Goed nieuws voor mensen die in Bangkok gebruik willen maken van de Metro (MRT). De uitbreiding van de ‘blue line’ in westelijke richting vanuit Hua Lamphong station wordt officieel geopend in september 2019. De nieuwe uitbreiding wordt de eerste metrolijn in het stadsdeel Thonburi, het woongebied ten westen van de Chao Phraya rivier dat na de verovering van Ayutthaya door de Birmezen in 1765 15 jaar hoofdstad van Thailand is geweest.

De nieuwe uitbreiding is 14 kilometer lang en loopt gedeeltelijk ondergronds en gedeeltelijk bovengronds. Het traject heeft 11 stations waaronder Chinatown en Rattanakosin (op korte afstand van de Grand Palace).

Een tweede uitbreiding van de ‘Blue Line’ vanuit station Tha Phra in Thonburi noordwaarts naar Tao Poon station in het district Bang Sue zal naar verwachting in maart 2020 worden geopend.


Reageren

*


Passende informatie bij : Uitbreiding Metro Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.