ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Uitbreiding Suvarnabhumi Airport Bangkok binnenkort van start

Geplaatst op 23 april 2013 12:18 door thailandtotaal

Tweede fase in 2017 operationeel.

Zes jaar geleden opende Suvarnabhumi International Airport Bangkok haar deuren. Het futuristische Suvarnabhumi Airport is het belangrijkste internationale vliegveld van Thailand en heeft de capaciteit voor de opvang van 45 miljoen reizigers per jaar. Heden ten dage hanteert het vliegveld echter meer dan 51 miljoen passagiers. Om ervoor te zorgen dat het vliegveld niet te zeer overbelast zou worden zijn in het verleden al plannen gemaakt voor de bouw van de tweede fase. Politieke instabiliteit, evenals andere kwesties hebben er toe geleid dat de bouw van de tweede fase van Suvarnabhumi Airport echter nog steeds niet is begonnen. Maar er schijnt nu toch schot in de zaak te komen.

Met de bouw van de tweede fase van Suvarnabhumi Airport zouden jaarlijks 15 miljoen reizigers extra verwerkt kunnen worden, waardoor het vliegveld een capaciteit zal krijgen van 60 miljoen per jaar. Ondanks de vertragingen is the Airports of Thailand, de exploitant van Suvarnabhumi Airport, ervan overtuigd dat de tweede fase van het vliegveld in 2017 operationeel zal zijn.

Wil je meer weten over Suvarnabhumi Airport Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Aankomst en vertrek in Thailand (Suvarnabhumi International Airport)’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Uitbreiding Suvarnabhumi Airport Bangkok binnenkort van start
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.