ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vakantiegangers Phuket kiezen steeds meer voor condo en villa

Geplaatst op 8 mei 2012 12:25 door thailandtotaal

Toenemende vraag naar huur van een condo en villa.

Er is een sterke vraag naar huur accommodaties van een condo en villa op het vakantie-eiland Phuket. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen worden er momenteel op Phuket diverse onroerend goed projecten gerealiseerd die gericht zijn op de verhuur. De toenemende vraag naar de huur van een condo en villa op Phuket loopt parallel met de trend van vakantiegangers om tijdens hun verblijf in Thailand te willen verblijven in een condo of villa in plaats van in een hotel.

Onroerend goed in Thailand kan een interessante investering zijn.

Op Phuket worden momenteel diverse projecten gerealiseerd die voor kopers interessante huurgaranties opleveren. Zo zijn er in Patong Beach en Karon Beach een aantal projecten die huurgaranties bieden van 6 procent voor een periode van drie jaar.

De vraag naar huur perioden van een condo of villa variëren van drie dagen tot een of twee maanden afhankelijk van de nationaliteit. Europeanen geven de voorkeur aan een langer verblijf, terwijl Aziaten meer voor een verblijf op wekelijkse basis kiezen.


Reageren

*


Passende informatie bij : Vakantiegangers Phuket kiezen steeds meer voor condo en villa
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.