ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,173 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Van Bangkok Airport naar Hua Hin of Pattaya

Geplaatst op 10 januari 2019 12:11 door thailandtotaal

.

Rechtstreeks per luxe First Class Coach Airport bus.

De meeste reizigers die naar Thailand komen bereiken het land via Suvarnabhumi International Airport Bangkok. Ga je vervolgens door naar Hua Hin of Pattaya dan kun de reis op verschillende manieren voortzetten. De makkelijkste en snelste aanpak is per taxi of bus. Beide transfer diensten neem je direct vanaf de luchthaven.

Een comfortabele en goedkope manier om vanaf Suvarnabhumi rechtstreeks naar Hua Hin of Pattaya te reizen is middels de Airport Bus. De luxe First Class Coach Airport bussen vertrekken dagelijkse op gezette tijden vanaf level 1 bij gate 8. De exacte vertrektijden op Suvarnabhumi en in Hua Hin en Pattaya staan vermeld op de betreffende websites van de bus company. Tickets koop je aan de balie bij gate 8 of rechtstreeks op de website.

Welke bus moet ik nemen?

Reis je naar Hua Hin dan neem je de Airport Hua Hin Bus. Deze bus brengt je in 3 -4 uur naar de Hua Hin Bus Terminal aan de Pet Kasem Road (in het zuiden van de stad). Tickets voor een enkele reis kosten 269 baht. Voor reizigers naar Cha-am maakt de bus eventueel een drop-off bij de Bangkok Bank in Cha-am.

Voor de bestemming Pattaya neem je de Airport Pattaya Bus. De reistijd vanaf Suvarnabhumi tot Pattaya duurt ongeveer 2 uur. In Pattaya zijn er diverse drop-off points mogelijkheden. Zie hiervoor de website van Airport Pattaya Bus. Tickets voor een enkele reis kosten 120 baht.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Van Bangkok Airport naar Hua Hin of Pattaya
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.