ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 36,161 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vanuit Dusseldorf naar Bangkok met Etihad Airways

Geplaatst op 23 december 2011 10:06 door thailandtotaal

Stop-over in Abu Dhabi.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is gestart met vluchten vanaf Dusseldorf naar Bangkok. Tijdens deze vlucht is er een stop-over in Abu Dhabi, de thuisbasis van Etihad Airways. In eerste instantie zal de route Dusseldorf – Abu Dhabi wekelijks vier keer worden bevlogen. Het voornemen is echter om vanaf april 2012 de route dagelijks af te leggen. De route Dusseldorf – Abu Dhabi wordt gevlogen met een Airbus A330-330 en de route Abu Dhabi – Bangkok met Boeing 777-300.

Etihad Airways vliegt met de nieuwste en modernste vliegtuigen en staat bekend om haar uitstekende service en entertainment. Sinds haar oprichting in 2003 heeft de vliegmaatschappij meer dan 30 onderscheidingen mogen ontvangen. Etihad Airways heeft een 4-sterren rating van Skytax en een 5-sterren rating voor de First en Business Classes.

Handige aankomst- en vertrektijden in Abu Dhabi.

Een belangrijk voordeel voor de reizigers deze vliegverbinding naar Bangkok is de handige aankomst- en vertrektijden in Abu Dhabi. Het schema van de stop-over biedt vrijwel naadloze doorverbindingen op de vervolgvlucht. De wachttijd in Abu Dhabi voor de doorreis naar Bangkok bedraagt 1.25u. Op de terugreis naar Dusseldorf bedraagt de wachttijd in Abu Dhabi 2.15u.

Wil je meer weten over vliegen naar Bangkok?  Lees dan verder in ‘Vliegreis naar Thailand’.


4 reacties op “Vanuit Dusseldorf naar Bangkok met Etihad Airways”

luc23-12-2011 om 13:03

Goed nieuws! Ben ooit met Etihad Airways vanaf Frankfurt gevlogen. Geweldige maatschappij.

johan knarren29-04-2012 om 09:37

hoi ik vlieg in december met etihad airways van dusseldorf naar bangkok,met een overstap in abu dhabi,
mijn vraag is nu hoe gaat het in zijn werk met die over stap dit is voor mij de eerste keer met een overstap, graag een antwoord,gr j knarren.

Greg21-05-2012 om 00:08

Beste Johan Knarren,

Bij een overstap zorgt men simpelweg zich op tijd voor het vervolgvlucht te melden, net zoals men dat altijd doet bij het vertrekluchthaven. Bagage, behalve hand-bagage natuurlijk, ziet men tijdens zo’n overstap niet, het wordt door de luchtvaartmaatschappij overgeladen tussen de twee vluchten.
Dit geld niet als men ZELF allerlei vluchten los van elkaar boekt; b.v. eerst Ryanair en dan door met British airways of AirAsia.

Reageren

*


Passende informatie bij : Vanuit Dusseldorf naar Bangkok met Etihad Airways
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.