ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vastgoedmarkt Pattaya volop in beweging.

Geplaatst op 22 september 2011 13:21 door thailandtotaal

Goede groei perspectieven voor Pattaya.

De vastgoedmarkt in de Thaise badplaats Pattaya is weer volop in beweging. Zowel buitenlandse als Thaise investeerders zijn weer volop actief op de locale vastgoedmarkt. Volgens internationaal vastgoed adviseurs CB Richard Ellis is de strategische ligging van Pattaya een van de belangrijkste motieven voor de groei en ontwikkeling van zowel het toerisme als de vastgoedmarkt in deze populaire Thaise badplaats.

Pattaya is met zo’n 2 uur rijden de dichtstbijzijnde badplaats naar Bangkok. Het heeft alle voorzieningen zoals winkelen, lekker eten, luxe hotels, golfbanen en stranden. Combinaties van deze factoren geven Pattaya een zeer goed perspectief voor verdere groei in de vastgoedmarkt.

Diverse beroemdheden hebben een vakantiehuis in Pattaya.

Ook diverse beroemdheden hebben in Pattaya een vakantiehuis. De laatste is voormalig wereldkampioen snooker Jimmy White, die onlangs een appartement heeft gekocht in het project The Palm Beach Wongamat. De pre-sales van dit condominium is zo’n 6 maanden geleden opgestart en bijna 70% van de appartementen is inmiddels verkocht. Aangezien meer dan 65% van de kopers buitenlanders zijn geeft aan dat er vanuit deze groep veel belangstelling is voor betaalbare luxe vakantiewoningen in Thailand.

Wil je meer weten over vastgoed in Thailand? Lees dan hier verder. 


1 reactie op “Vastgoedmarkt Pattaya volop in beweging.”

thailand huizen26-09-2011 om 10:56

Thailand is natuurlijk een fantastisch land om in te wonen of vakantiewoning te hebben!

Reageren

*


Passende informatie bij : Vastgoedmarkt Pattaya volop in beweging.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.