ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Veiligheid van toeristen in Thailand verzekerd

Geplaatst op 26 mei 2010 11:13 door admin

Toeristen kunnen weer veilig Thailand bezoeken. De politieke onrust in Bangkok en in de provincies is volledig onder controle en de orde is hersteld. Deze verklaring is afgegeven door het Ministerie van Toerisme en Sport. In de verklaring zei het ministerie verder dat zij grote waarde hecht aan de veiligheid van de toerist.

Diverse maatregelen worden uitgevoerd om buitenlandse toeristen te verzekeren dat Thailand nog steeds een ‘value for money’ bestemming is. Maatregelen die worden genomen zijn o.a. gratis reisverzekeringen voor buitenlandse toeristen en het afzien van vergoedingen voor toeristenvisa tot 31 maart 2011. Voorzieningen als openbaar vervoer en nutsvoorzieningen zijn volledig operationeel Ook de vliegvelden werken gewoon volgens schema. Passende informatie bij : Veiligheid van toeristen in Thailand verzekerd
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.