ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Verdubbeling aantal toeristen naar Thailand.

Geplaatst op 24 september 2011 10:11 door thailandtotaal

De TAT wil in 2015 30 miljoen buitenlandse toeristen naar Thailand halen.30 miljoen buitenlandse toeristen in 2015.

De TAT (Tourism Authority of Thailand) heeft zich het doel gesteld om er voor te zorgen dat het aantal buitenlandse toeristen dat naar Thailand komt in 2015 is verdubbeld tot 30 miljoen. Dit heeft Prakit Phiriyakiat, adjunct directeur marketing communicatie TAT, bekend gemaakt tijdens de presentatie van haar nieuwste marketing campagne‘The Miracle Years of Amazing Thailand’. Voor 2012 zal het aantal buitenlandse toeristen in Thailand al stijgen naar 19 miljoen. Ten opzichte van de prognose van 17 miljoen zijn dat er 2 miljoen meer.

Stimuleringsmaatregelen regering Yingluck Shinawatra.

Om de verdubbeling van het aantal buitenlandse toeristen naar Thailand te bewerkstelligen zal de TAT gaan samenwerken met particuliere organisaties als de Raad voor Toerisme in Thailand. Men gaat zich hierbij richten op minstens 7 grote evenementen zoals formule één, de Football League in het Verenigd Koninkrijk, Thailand Golf Open en Australian Open.

De nieuwe regering van Thailand heeft i aangekondigd dat zij het ambitieuze doel van de TAT zullen ondersteunen. Zo wil men de visumkosten voor bepaalde landen afschaffen en een fiscale aftrek invoeren om het locale vervoer in Thailand te stimuleren.


1 reactie op “Verdubbeling aantal toeristen naar Thailand.”

Anke Colijn29-09-2011 om 06:59

Wat zijn de cijfers van de afgelopen jaren? Sinds begin 2009 bezit/verhuur ik 4 enorme villa’s in Hua Hin. Die zijn voor 70% vol, maar de prijzen blijven zeer laag. Mensen verwachten dat alles voor heel weinig geld kan. Wordt dat met meer toeristen beter?
Anke

Reageren

*


Passende informatie bij : Verdubbeling aantal toeristen naar Thailand.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.