ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wat veroorzaakte de mysterieuze vuurbal in Bangkok?

Geplaatst op 9 september 2015 13:03 door thailandtotaal

Aanvankelijk deden wildste geruchten de ronde.

Bangkok werd deze week opgeschrikt door een enorme mysterieuze vuurbal. De gloeiende lichtbal kwam uit het niets met grote snelheid naar beneden. Het verschijnsel werd op verschillende plaatsen in de stad gesignaleerd. Al snel deden de wildste geruchten de ronde en ontstond er her en der paniek. Zo werd gezegd dat er zich een vliegtuigcrash had voorgedaan. Anderen hadden het er over dat de vuurbal een helikopter geraakt zou hebben en weer anderen dachten aan een brandende ballon.

Waarschijnlijk meteoor of ruimteafval.

Inmiddels werd duidelijk dat het waarschijnlijk om een meteoor ging, die vanuit de ruimte met grote snelheid onze atmosfeer is binnengekomen en daar is opgebrand. Een dergelijk fenomeen komt op aarde meerdere keren per jaar voor. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat het ging om een neerdalend stuk ruimteafval.

Talrijke mensen filmden hoe de vuurbal voorbijraasde en een zweem van rook achterliet in de blauwe lucht van de Thaise hoofdstad.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Wat veroorzaakte de mysterieuze vuurbal in Bangkok?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.