ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,027 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 37,385 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Verplichte drone registratie Thailand

Geplaatst op 4 december 2017 16:41 door thailandtotaal

Voor toeristen die hun drone willen meenemen op vakantie.

Met een camera op een drone kun je spectaculaire foto’s en video’s maken.Met de snelgroeiende populariteit van drones en hun toenemende toegankelijkheid willen steeds meer toeristen hun drone meenemen op vakantie. Niet zo verrassend als je kijkt naar de spectaculaire foto’s en video’s die gemaakt kunnen worden met drone waarop een camera is bevestigd.

Net als veel andere landen heeft ook Thailand bepaalde regels en voorschriften betreffende het meenemen van je drone. Zo moeten in Thailand alle drones geregistreerd zijn. Als dat niet gebeurt, kan de eigenaar van de drone een gevangenisstraf van vijf jaar of een boet van maximaal 100.000 THB krijgen. Als toerist in Thailand is het toegestaan om je drone mee te nemen, maar enkel en alleen als deze is geregistreerd bij de National Broadcoasting and Telecommunications Commission (NBTC) of de Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT).

Klik hier voor een registratieformulier van de CAAT (in het Engels).

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Verplichte drone registratie Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.