ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vliegveld Don Muang Bangkok loopt onder.

Geplaatst op 25 oktober 2011 10:11 door thailandtotaal

Vluchten Nok Air opgeschort.

De overstromingen in Bangkok hebben inmiddels ook vliegveld Don Muang bereikt. Stond het hoogwater gisteren nog tot aan de voorkant van het vliegveld, vandaag sijpelt het water ook de terminal van Don Muang binnen. De snelweg voor het vliegveld staat al meer dan 50 centimeter onder water.

De Thaise low-cost vliegmaatschappij Nok Air, die al zijn vluchten uitvoert vanaf vliegveld Don Muang, heeft alle Nok Air vluchten opgeschort vanaf vandaag tot 1 november. De vluchten worden omgeleid via het internationale vliegveld Suvarnabhumi van Bangkok.

Evacuatieorder voor Muang Ake.

Het district Don Muang is inmiddels voor meer dan 50 procent ondergelopen. Het Flood Relief Operations Center heeft vanmorgen een evacuatiebevel uitgegeven voor de bewoners van de wijk Muang Ake. Vanwege een dijkdoorbraak zal naar verwachting het water in de wijk stijgen naar een tot een en een halve meter.


Reageren

*


Passende informatie bij : Vliegveld Don Muang Bangkok loopt onder.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.