ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 36,161 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vliegveld Don Muang Bangkok weer open op 1 april

Geplaatst op 20 december 2011 10:10 door thailandtotaal

Meer vogels op Don Muang door meegevoerde vis overstromingen.

Het door overstromingen geteisterde vliegveld Don Muang in Bangkok zal haar volledige commerciële activiteiten weer hervatten vanaf 1 april. Dit is bekend gemaakt door de president van de ‘Airports of Thailand’, Mr Aniruth Thanomkulbutr. Op dit moment is men volop bezig om vliegveld Don Muang weer operationeel te krijgen. Een bijkomend probleem vanwege de overstromingen is de toegenomen hoeveelheid vogels op vliegveld Don Muang, ontstaan door de met het hoogwater meegevoerde vis.

Oriënt Thai en Nok Air tot die tijd op vliegveld Suvarnabhumi.

De Thaise vliegmaatschappijen Oriënt Thai en Nok Air, die normaliter vliegveld Don Muang als basis hebben, zullen tot 1 april hun activiteiten vanaf het internationale vliegveld Suvarnabhumi Bangkok voortzetten. De kosten van reparatie en renovatie van vliegveld Don Muang in nasleep van de overstromingen wordt geschat op 20 miljoen Bath (ca € 480.000, -).


Reageren

*


Passende informatie bij : Vliegveld Don Muang Bangkok weer open op 1 april
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.