ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Waar wonen de meest gelukkige inwoners van Thailand?

Geplaatst op 26 maart 2013 10:41 door thailandtotaal

Onderzoek uitgevoerd onder 80.000 Thai.

Inwoners van Nakhon Phanom, Phichit, Trang, Chaiyaphum en Krabi behoren tot de meest gelukkige mensen van Thailand. Dit is de uitkomst van een onderzoek uitgevoerd door het National Statistical Office (NSO). Aan het onderzoek is deelgenomen door 80.000 inwoners van Thailand in de leeftijd van 15 jaar en ouder. Tot de minst gelukkige bewoners van Thailand behoren de inwoners van Samut Songkhram, Samut Prakan, Sa Kaeo, Phuket en Nong Khai.

De burgers van Bangkok werden in het onderzoek gerangschikt als 65e (van de 76 provincies). Het geluk van de inwoners Bangkok daalde ten opzichte van het vorig onderzoek uit 2009. Volgens het NSO is dit het gevolg van politieke protesten en ontbering in de Thaise hoofdstad wat vooral door bewoners werd ervaren die vanuit het platteland naar Bangkok migreerden om er te komen werken.


Reageren

*


Passende informatie bij : Waar wonen de meest gelukkige inwoners van Thailand?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.