ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,050 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Waarschuwing: Koop geen ivoor in Thailand!

Geplaatst op 15 maart 2013 11:53 door thailandtotaal

Overtreders worden streng aangepakt.

Bezoekers aan Thailand worden ten strengste geadviseerd geen slagtanden van olifanten of andere ivoor producten te kopen, zelfs geen ivoren armband of oorbel. Overtreders kunnen zowel in Thailand als buiten het Koninkrijk hiervoor worden opgepakt.

Deze strenge maatregel vloeit voort uit de Overeenkomst betreffende de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier- en plantensoorten (CITES). De overeenkomst moet ook de internationale handel in ivoor uitroeien. Als je probeert ivoor producten buiten Thailand te smokkelen kun je in het kader van deze overeenkomst zowel op het vliegveld in Thailand als je oorspronkelijke land worden gearresteerd.


1 reactie op “Waarschuwing: Koop geen ivoor in Thailand!”

Miek26-03-2013 om 13:22

Gewoon nergens ivoor kopen, is dat geen betere waarschuwing? Zoals jullie het beschrijven zou je het alleen niet moeten doen omdat je anders kan worden opgepakt, maar over alle dieren die er jaarlijks voor worden afgeslacht hebben jullie het niet???

Reageren

*


Passende informatie bij : Waarschuwing: Koop geen ivoor in Thailand!
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.