ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Welke bestemmingen in Thailand zijn ‘hot’ in 2015?

Geplaatst op 2 januari 2015 13:13 door thailandtotaal

Hua Hin, Chiang Mai en Phuket blijven ‘must see’.

Dankzij nieuwe attracties en de groei van budgetmaatschappijen zullen de Koninklijke badplaats Hua Hin, de zuidelijke provincie Phuket en de noordelijke provincie Chiang Mai dit jaar bij buitenlandse toeristen nog meer aan populariteit winnen. Dit zegt het Hospitality bedrijf Bespoke Hospitality Management Asia, een onafhankelijk hospitality bedrijf gespecialiseerd in beheer, ontwikkeling, investeringen, makelaardij en consulting.

Volgens Bespoke Hospitality Management Asia blijft Hua Hin voor buitenlandse en binnenlandse toeristen een must-see plek vanwege het groot aantal (nieuwe) toeristische activiteiten en intensieve promotiecampagnes. Ook het nabijgelegen Pranburi zal meer en meer profiteren van de toeristische aankomsten in Hua Hin.

Chiang Mai zal haar hoogste ranking behouden mede als gevolg van haar rijkdom aan natuurlijke attracties en de uitbreiding van directe en goedkope vluchten welke buitenlandse bezoekers in staat stellen om de provincie gemakkelijk te bezoeken. Dankzij de nieuw gebouwde terminal op Phuket International Airport zullen meer toeristen van en naar het populaire vakantie eiland verwerkt kunnen worden.

Pattaya krijgt wellicht te maken met toeristische daling.

Pattaya zal waarschijnlijk geconfronteerd worden met een toeristische daling. De badplaats is erg populair bij Russische vakantiegangers welke als gevolg van de economische ontwikkelingen in hun land dit jaar wellicht in mindere mate zullen afreizen naar Pattaya.

Uitgebreide informatie over bekende en minder bekende bestemmingen in Thailand lees je in ‘Vakantie in en reizen naar Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Welke bestemmingen in Thailand zijn ‘hot’ in 2015?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.