ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wijn proeven bij Mae Chan Winery in Chiang Rai.

Geplaatst op 4 mei 2011 22:02 door thailandtotaal

Halfdaagse tour door het wijnhuis.

Mae Chan Winery ligt even ten noorden van Chiang Rai in de Mae Chan vallei.Wil je meer weten over de teelt van druiven en het produceren van wijn in Thailand? Breng dan een bezoek aan wijnhuis ‘Mae Chan Winery’ in Chiang Rai. Mae Chan Winery biedt zijn bezoekers namelijk een halfdaagse tour om het wijnproces en de smaak van Chateau de Mae Chan te laten zien en proeven.

De wijngaard van Mae Chan Winery ligt even ten noorden van Chiang Rai, in de Mae Chan vallei bij Ban Pa Mieng. Naast de teelt van druiven wordt er in de Mae Chan vallei ook rijst en thee verbouwd. Wil je als bezoeker van Mae Chan Winery blijven overnachten dan kun je terecht in het Doi Hom Fha Resort.

Hoe kom ik vanaf Chiang Rai bij Mae Chan Winery.

Vanuit Chiang Rai ga je via Highway 110 richting Mae Sai. Na Mae Chan ga je linksaf richting Doi Mae Salong. Na ca. 3 kilometer sla je bij de Ban Mai Pattana School linksaf. Van hieruit volg je de weg tot aan de pier bij het Mae Pern Lake. Hier neem je de ferry naar de overkant naar Mae Chan Winery.

Website Mae Chan Winery.Reageren

*


Passende informatie bij : Wijn proeven bij Mae Chan Winery in Chiang Rai.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.