ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 36,161 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wil je getuige zijn van de Royal Kathin Barge Procession in oktober 2011?

Geplaatst op 10 oktober 2011 07:02 door thailandtotaal

Uniek en indrukwekkend schouwspel in Bangkok.

Aan de route van de Royal Kathin Barge Procession liggen diverse uitstekende hotels.Bezoekers van Bangkok kunnen in oktober getuige zijn van een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden die Thailand te bieden heeft. Ter ere van de 84e verjaardag van koning Bhumibol zal op 22 oktober op de Chao Phraya rivier te Bangkok de Royal Kathin Barge Procession worden opgevoerd. Tijdens deze twee uur durende processie zullen 52 Koninklijke schepen van de Vasukri Pier naar Wat Arun varen. Ter voorbereiding van dit evenement zullen een achttal repetities gehouden worden. De generale repetities, compleet met originele kostuums, worden gehouden op 13 en 18 oktober. Diverse hotels langs de route aan de Chao Phraya rivier bieden speciale arrangementen om dit unieke schouwspel vanaf hun terras te kunnen aanschouwen.

Wil je meer weten over de Royal Kathin Barge Procession van 22 oktober? Lees dan verder op ons weblogbericht ‘Royal Barge Procession Bangkok 22 oktober 2011’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Wil je getuige zijn van de Royal Kathin Barge Procession in oktober 2011?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.