ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wil je bij verblijf in buitenland in geval van nood geïnformeerd worden?

Geplaatst op 5 februari 2014 14:40 door thailandtotaal

Kompas online contactsysteem van ministerie Buitenlandse Zaken.

Reis je of verblijf je in Thailand, Laos, Cambodja of welk willekeurig ander land elders in de wereld? En wil je in geval van nood, zoals bij een natuurramp of (dreigende) onrust geïnformeerd worden? Dan kun je jezelf hiervoor middels het Kompas online contactsysteem aanmelden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken biedt een mogelijkheid aan alle Nederlanders, die tijdelijk of permanent in het buitenland verblijven, zich bij het ministerie aan te melden. De informatie die je bij de aanmelding bij het Kompas online contactsysteem verstrekt, helpt ambassades, consulaten en het ministerie van Buitenlandse Zaken om contact met je op te nemen in geval van nood, zoals bij een natuurramp of (dreigende) onrust in het land waar je (tijdelijk) verblijft.

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden is kosteloos, eenmalig en vrijblijvend. Je hoeft daarna alleen nog je gegevens te wijzigen als je op reis gaat of verhuist. Ga voor je aanmelding naar de speciale registratie website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Wil je bij verblijf in buitenland in geval van nood geïnformeerd worden?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.