ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wonderen der natuur in Thailand

Thailand heeft vele bijzondere natuurplekken

De ‘Two Color River’ is een boeiend schouwspel. Thailand heeft een overweldigende flora en fauna. Bovendien kent Thailand vele adembenemende natuurplekken die je bewust maken op de schoonheid die het land te bieden heeft. Veel van deze creaties der natuur zijn zo bijzonder dat je ze kunt betitelen met ‘wonderen der natuur’.

 

Bezoek de wonderen der natuur in Thailand

De wonderen der natuur in Thailand betreft niet alleen spectaculaire natuurlijke wonderen, maar ook bijzondere creaties der natuur die boeiend, mooi of interessant zijn. Het zijn stuk voor stuk allemaal natuurlijke bijzondere plekken die een bezoek tijdens je verblijf in Thailand meer dan de moeite waard maken.

 

Wonderen der natuur in Thailand zijn zeer divers

Kalksteen formaties in Chiang Dao Caves. De wonderen der natuur in Thailand bestaan o.a. uit indrukwekkende watervallen, bijzondere natuurgebieden, boeiende kalksteengrotten, adembenemende eilanden en spectaculaire koraalriffen. De meest opmerkelijke wonderen der natuur worden in dit menu beschreven. Het is de bedoeling dit menu steeds uit te breiden. Heb je suggesties met wonderen der natuur in Thailand, dan horen wij dat graag.

 

Wonderen der natuur in Thailand:


Passende informatie bij : Wonderen der natuur in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.