ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


De belastingdienst na vertrek naar Thailand

Wanneer is er volgens de belastingdienst sprake van emigratie?

Wanneer is er volgens de belastingdienst sprake van emigratie naar Thailand?Als je in Thailand gaat wonen, dan is er meestal sprake van emigratie. Emigratie heeft gevolgen voor de heffing van de inkomsten-belasting en de premieheffing volksverzekeringen. Als je gaat emigreren is het belangrijk om te weten wanneer er sprake is van emigratie.

Om vast te stellen of er sprake is van emigratie kun je hiervoor terecht op de site van de belastingdienst.

Informatie van de belastingdienst.

 

Wat moet je regelen bij vertrek naar Thailand

De website ‘Vertrek naar het buitenland’ helpt je de weg te vinden naar de diverse overheidsorganisaties waar je bij vertrek naar Thailand mogelijk mee te maken krijgt. Indien je voor korte of langere tijd naar in Thailand gaat wonen of werken raden wij je aan om de website ‘Reizen, wonen en werken in het buitenland‘ van de Rijksoverheid te raadplegen. Hier vind je allerlei informatie wat je dient te regelen als je in het buitenland gaat wonen of werken.

De pagina ‘Wat moet ik regelen als ik ga emigreren?’ helpt je de weg te vinden naar de diverse overheidsorganisaties waar je mogelijk mee te maken krijgt.

 

 

 


Passende informatie bij : Wonen en werken in Thailand De belastingdienst na vertrek naar Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.