ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Woning het duurst in Hua Hin

Geplaatst op 29 mei 2015 12:24 door thailandtotaal

Residentiële vastgoed markt Thailand stijgt in 2015 met 5 – 10%.

Het gaat goed met de vastgoed markt in Hua Hin. Huizen en appartementen waren hier het afgelopen jaar het duurst van heel Thailand. De gemiddelde verkoopprijs in Hua HIn bedroeg in 2014 THB 4.480.000 (ca. € 115.000). Het onderzoek naar de gemiddelde verkoopprijs werd gehouden in de 26 grootste steden van Thailand en uitgevoerd door the Agency of Estate Affairs (AREA), een database service provider voor de vastgoed sector in Thailand.

Volgens de Thai Rating and Information Service (TRIS), een ratingbureau opgericht door het ministerie van Financiën en de Bank of Thailand (BOT) zal de residentiële vastgoed markt in Thailand in 2015 naar verwachting stijgen met 5 tot 10%. Dalende rentetarieven, stabiele kosten voor arbeid en bouwmaterialen en een verbetering van de politieke situatie zijn de belangrijkste positieve factoren.

Wil je meer weten over het kopen of huren van een woning in Thailand. Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Onroerend goed in Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Woning het duurst in Hua Hin
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.