ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Zware regen blijft Thailand teisteren.

Geplaatst op 27 september 2011 09:04 door thailandtotaal

Zuidwest moesson zorgt voor veel overlast.

De meteorologische dienst van Thailand heeft opnieuw een weerswaarschuwing afgegeven. Het oosten en noordoosten van Thailand moet de komende dagen rekening houden met zware regen en mogelijke overstromingen. In het zuiden van Thailand zal de zuidwestelijke moesson boven de Andaman Zee en de Golf van Thailand voor hevige regen zorgen. De meteorologische dienst heeft de mensen hier laten weten dat men zich de komende dagen moet voorbereiden op zware regen en plotselinge overstromingen. De scheepvaart in de Andaman Zee en het bovenste gedeelte van de Golf van Thailand is gewaarschuwd voor sterke wind en opgewekte golven. Kleine boten moeten vanaf vandaag tot 29 september aan wal blijven.


2 reacties op “Zware regen blijft Thailand teisteren.”

Klaas13-10-2011 om 04:36

Goede informatie, alleen is het nuttig om de datum te vermelden inclusief het jaartal omdat dit soort weerfenomenen jaarlijks voorkomen.
Grt Klaas

thailandtotaal13-10-2011 om 07:28

Het regenseizoen in Thailand loopt pakweg van juni tot oktober. De natste periode is meestal de periode van medio augustus tot medio oktober. Dit jaar is het regenseizoen in Thailand echter extreem nat.

Reageren

*


Passende informatie bij : Zware regen blijft Thailand teisteren.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.