25 meest leuke steden wereldwijd

Bangkok gerangschikt als 22e.

Reis-zoekmachine GoEuro en reis-website GetYourGuide hebben een onderzoek gedaan naar de meest leuke steden ter wereld. Inzet van het onderzoek is het in kaart brengen van de velerlei van aspecten welke een stad te bieden heeft aan toeristen van verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Op basis van 11 verschillende factoren waaronder musea, concerten, winkels, bars en clubs zijn wereldwijd 1830 steden beoordeeld. De 25 meest leuke steden zijn gerangschikt in ‘The Ultimate Fun City Ranking’.

Berlijn wordt in The Ultimate Fun City Ranking beschouwd als de meest leuke stad. Verder zijn in de top 10 opgenomen: Londen, Parijs, New York, Tokio, Hamburg, Rome, Wenen, Barcelona en Istanbul. De Thaise hoofdstad Bangkok is geclassificeerd als 22e. Ook Amsterdam behoort volgens de enquête tot de 25 leukste steden. De Nederlandse hoofdstad staat genoteerd als 12e.

Voor het totaal overzicht van de 25 leukste steden wereldwijd en de ranking van de 11 verschillende onderdelen ga je naar The Ultimate Fun City Ranking.

Op onze webpagina ‘Bangkok’ vind je uitgebreide informatie over deze ‘Stad der Engelen’.