3 bezienswaardigheden Thailand in top 10 Azië

Alle drie gelegen in Bangkok.

Wat Pho (tempel van de liggende Boeddha), de Grand Palace en Wat Arun (tempel van de dageraad) behoren tot de 10 meest gewaardeerde bezienswaardigheden van Azië. Reisbeoordelingswebsite TripAdvisor heeft deze drie top bezienswaardigheden van Thailand gerangschikt in de top 10 van de 25 beste bezienswaardigheden in Azië.

Wat Pho neemt op deze prestigieuze lijst de 4e plaats in, terwijl de Grand Palace als 6e is gerangschikt en Wat Arun als 9e. Alle drie de attracties zijn gelegen in de Thaise hoofdstad, welke onlangs door Mastercard voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot de op één na meest bezochte stad ter wereld.

De lijst met de meest spectaculaire bezienswaardigheden wordt gerangschikt op basis van miljoenen beoordelingen van reizigers in het afgelopen jaar. De beroemde Angkor Wat in Cambodja wordt zowel op de Aziatische als op de wereldwijde ranglijst beoordeeld als beste bezienswaardigheid. De gerangschikte 25 bezienswaardigheden worden door de reisbeoordelingswebsite beschouwd als ‘must see’ attracties.