Aangepaste openingstijden Grand Palace tijdens Makha Bucha

Ook Tempel van de Emerald Buddha gedeeltelijk gesloten.

Tijdens het komende Makha Bucha zullen het Grand Palace en de kapel van Wat Phra Kaew, daar waar de beroemde Emerald Buddha zich bevindt, aangepaste openingstijden hebben. Macha Bucha is één van de belangrijkste dagen van de Boeddhistische kalender en geldt in Thailand als een nationale feestdag. Het Macha Bucha wordt gevierd tijdens de volle maan van de derde maanmaand. Dit jaar valt dat op 4 maart.

Woensdag 4 maart en donderdag 5 maart 2015: Grand Palace gesloten vanaf 15.00u en de Tempel van de Emerald Buddha alleen geopend in de ochtend.

Vrijdag 6 maart 2015: Grand Palace geopend als normaal en de Tempel van de Emerald Buddha gesloten vanaf 14.00u.

Wil je meer weten over deze grootse toeristische attractie in Bangkok? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Grand Palace en Wat Phra Kaew’.

 

WAARSCHUWING: Vertrouw buiten op straat in Bangkok niemand die je daar aanspreekt met de mededeling dat het Grand Palace gesloten is. Deze mensen proberen je met deze mededeling te verleiden om een alternatieve tour te nemen. Komen ze met de suggestie ‘Lucky Buddha Temple’ dan zijn het gegarandeerd oplichters. Word je hierover aangesproken ga er dan verder niet op in en loop verder. Meer over oplichtingspraktijken in Bangkok lees je op onze nieuwspagina ‘Oplichting in Bangkok’.