AirAsia lanceert nieuwe bestemmingen vanaf Bangkok

Drie nieuwe directe vluchten vanaf Bangkok.

Low-cost vliegmaatschappij AirAsia is 2012 begonnen met de lancering van drie nieuwe vliegroutes vanaf Bangkok. Vanaf de Thaise hoofdstad gaat AirAsia dagelijks directe vluchten aanbieden naar Trang, Nakhon Phanom en Colombo (Sri Lanka).

Bangkok – Trang

De route Bangkok – Trang is al operationeel sinds 15 januari. Trang is een rustige en adembenemende strand bestemming populair bij veel honeymooners en staat bekend om zijn lokale specialiteit, heerlijk Trang barbecue varkensvlees.

Bangkok – Nakhon Phanom

De route Bangkok – Nakhon Phanom wordt door AirAsia vanaf 15 februari bevlogen. Nakhon Phanom is strategische gelegen in het oosten van Thailand. De derde Thai-Laos Friendship Bridge die Nakhon Phanom verbindt met Khammouane maakt Nakhon Phanom een poort vanuit Thailand naar Laos. Nakhom Phanom zelf is een stad vol culturele diversiteit met invloeden uit Thailand, Laos en Vietnam.

Bangkok – Sri Lanka

Vanaf 1 maart wordt de route Bangkok – Colombo in het programma van AirAsia opgenomen. Voor vele Boeddhisten is Sri Lanka een vorm van betekenis vanwege religieuze bedevaarten. De theeplantages op de hooglanden van Sri Lanka zijn een oase van rust voor degenen die willen genieten van de natuur en adembenemende landschappen.

Om de drie nieuwe routes te promoten biedt AirAsia geweldige online deals aan. Voor informatie over de vluchttijden en het boeken van tickets ga je naar de website van AirAsia.