The Tourism Authority of Thailand (TAT) presenteert een fascinerende reis met zeven thema’s welke bekend staan als ‘De 7 wonderen van Thailand’.

Thainess: Het Thaise leven en zijn vriendelijke en gastvrije bevolking.

De 7 wonderen van Thailand: Thainess

Thainess verwijst naar de traditionele Thaise manier van leven, de bijzondere gastvrijheid en vriendelijkheid. De bevolking van Thailand is zeer oprecht, makkelijk in omgang en tolerant.

 

 

Treasures: Het culturele erfgoed en geschiedenis van Thailand.De 7 wonderen van Thailand: Treasures

Treasures verwijst naar het vele historische en culturele erfgoed wat Thailand rijk is. De historie van het land leeft in vele facetten voort in het moderne en hedendaagse Thailand.

 

 

Beaches: De prachtige stranden en verleidelijke eilanden van Thailand.De 7 wonderen van Thailand: Beaches

Beaches verwijst naar de vele prachtige zandstranden, palmbomen en helder water van Thailand. Dit alles gelegen in een schitterende landschappelijke omgeving.

 

 

 

Nature: De pure en ongerepte schoonheid van de natuur in Thailand.De 7 wonderen van Thailand: Nature

Nature verwijst naar de overweldigende natuurpracht, gevarieerde landschap en grote verscheidenheid aan fauna en flora. Verspreid over Thailand liggen er vele Nationale parken en natuurreservaten.

 

 

Wellness: Het verjongen van geest en lichaam door de medische en natuurlijke zorg in Thailand. De 7 wonderen van Thailand: Wellness

Wellness verwijst naar de natuurlijke preventieve en genezende therapieën en meditatie van geest en ziel. Maar ook naar de medische verrichtingen en cosmetische ingrepen die hier op een zeer hoog niveau staan.

 

 

Trendy: De moderne winkelcentra, markten, nachtleven, entertainment en sport in Thailand. De 7 wonderen van Thailand: Trendy

Trendy verwijst naar de ontelbare Thaise trends op gebied van boetieks,  winkelcentra, accommodaties, restaurants, sport, nachtleven en amusement.

 

 

 

Festivities: De kleurrijke evenementen en festivals in Thailand. De 7 wonderen van Thailand: Festivities

Festivities verwijst naar de vele traditionele en hedendaagse feesten die verspreid over het jaar in Thailand plaatsvinden.

 

 

 

Videopresentatie 7 wonderen van Thailand:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Winnaars 7 Wonders of Thailand 2015

Amazing Thailand: Het begint bij met de inwoners

Similan eerste in 7 wonderen van Thailand