Ziektekostenverzekeraars vergoeden vaak medische behandelingen in Thailand

Vrijwel alle artsen in Thailand zijn opgeleid in de VS of Engeland.

Door de relatief geringe kosten, de klantvriendelijke verzorging en uitstekende behandeling is er de laatste jaren een sterk groeiende stroom van toeristen die naar Thailand komen voor een medische behandeling van welke aard dan ook. Deze toeristen komen niet alleen voor  medische verrichtingen maar ook om cosmetische ingrepen. Ook voor tandheelkundige behandelingen weten steeds meer westerlingen de weg naar Thailand te vinden. Wachtlijsten in de gezondheidszorg bestaan in Thailand niet en er is een toenemende bereidheid van ziektekostenverzekeraars om de behandeling in Thailand te vergoeden. Vrijwel alle artsen zijn opgeleid in de VS of Engeland en spreken goed Engels.

Medische toerisme naar Thailand neemt jaarlijks toe

Uitstekende behandeling, klantvriendelijke behandeling en relatief geringe kosten zorgen voor een groeiend medische toerisme naar Thailand.

Op dit moment komen er jaarlijks meer dan twee miljoen medische toeristen naar Thailand om hier een behandeling te ondergaan. Omdat steeds meer buitenlanders bewust worden van de uitstekende en goedkope gezondheidszorg  in Thailand groeit het aantal medisch toeristen met het jaar. Het medisch toerisme is inmiddels een belangrijke inkomstenbron voor Thailand.

Meer informatie over het medisch toerisme naar Thailand:

Videopresentatie over het medisch toerisme naar Thailand:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Wellness en gezondheid aanbiedingen in Thailand

Sterke groei medisch toerisme Thailand

Thailand wil binnen 5 jaar een medische hub worden

Medisch toerisme Thailand sterk gegroeid

Thailand de grootste toeristische medische bestemming van Azië 

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten