Thailand kent een uitgebreid uitgaansleven

Thailand kent een bruisend nachtleven.Het uitgaansleven in Thailand biedt vele mogelijkheden, is veelzijdig en goedkoop en geschikt voor iedereen.

Er is een groot aanbod van bars, discotheken, nachtclubs en vele soorten van eetgelegenheden. De grote winkelcentra zijn tot laat in de avond open en overal tref je avondmarkten aan. Het nachtelijk winkelen neemt in het uitgaansleven van Thailand een steeds prominentere rol in. Het is zelfs zo dat de kraampjes van de straatventers op de avondmarkten meer klanten trekken dan de bars.

De grotere steden kennen een bruisend 18+ nachtleven wat overigens niet enkel voor alleenstaande mannen is bestemd.  Het nachtleven in Thailand kent een open sfeer en is zeer toegankelijk voor iedereen. Met name het eiland Phuket en ook de stad Pattaya staan bekend om een uitbundig nachtleven. Je vindt er naast stijlvolle bars ook vele nachtclubs. Uiteraard zijn er ook vele uitgaansgelegenheden te vinden in Bangkok. De stad is één van de meest populaire steden van Azië en ook hier kun je je 24/7 vermaken.


Genieten van een avondje amusement in Thailand.

Amusement in Thailand

Op het gebied van amusement wordt het aanbod in Thailand steeds groter. In alle grotere Thaise plaatsen vind je grote bioscoop complexen en is er een gevarieerd aanbod te vinden op het gebied van theater, cabaret en muziek.


Uitgaansleven en amusement in de populaire bestemmingen in Thailand

Themapark Phuket Fantasea verzorgt dagelijks spectaculaire shows.

In  ‘Populaire bestemmingen’ kun je bij de diverse bestemmingen onder de rubriek ‘Winkelen en uitgaan’ alvast een voorproefje nemen op het plaatselijk aanbod.

Je kunt ook rechtstreeks via onderstaande links naar deze pagina’s:

 

Most Beautiful Tourist Attractions in Thailand: “Top 5 best party and nightlife locations in Thailand”

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Harde aanpak illegale openingstijden nachtleven Bangkok

Waar kun je gezellig uitgaan in het nachtleven van Bangkok?

US Navy opnieuw in Pattaya voor ‘Rest & Recreation’