Bangkok Airways verbindt Phuket met Hat Yai

Gemak van reizen per vliegtuig in Thailand wordt steeds groter.

Thailand biedt ontzettend veel mogelijkheden voor binnenlandse vluchten en de infrastructuur van de vliegverbindingen worden er alsmaar uitgebreid. Gezien de grote van het land, van noord tot zuid ruim 1600 kilometer, is vliegen zeker geen overbodige luxe. De infrastructuur is bovendien erg goed en zorgt ervoor dat toeristen en andere reizigers makkelijk en comfortabel het land kunnen bereizen.

Vanaf 11 oktober 2015 heeft de Thaise boutique luchtvaartmaatschappij Bangkok Airways weer een nieuwe route aan haar netwerk toegevoegd. Het betreft een dagelijkse directe verbinding tussen Phuket en Hat Yai. De vlucht wordt uitgevoerd met een ATR -72 500/600 turboprops (70 passagiers) en duurt 55 minuten.

Phuket is erkend als een van de meest bekende toeristische attracties in de wereld dat jaarlijks door miljoenen reizigers van over de hele wereld wordt bezocht. Hat Yai is een belangrijke commerciële stad in het zuiden van Thailand en een gateway naar Maleisië en Singapore. De nieuwe dienst zal het gemak van reizen in het zuiden van Thailand opnieuw versterken.

Wil je meer weten over binnenlandse vluchten in Thailand? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Per vliegtuig reizen door Thailand’.