Bangkok en Chiang Mai in Top 25 steden

Readers Choice Awards 2014.

Thailand is door de lezers van het prestigieuze tijdschrift Condé Nast Traveller’s opnieuw erkende als een van de beste reisbestemmingen. Bangkok en Chiang Mai zijn in de Readers Choice Awards 2014 opgenomen in de Top 25 steden in de wereld. De awards weerspiegelen de meningen van bijna 77.000 reacties.

In de Top 25 steden in de wereld worden Bangkok en Chiang Mai respectievelijk geclassificeerd als 13e en 21e. Bangkok wordt beschreven als een soort van futuristische stad met een bruisende mix van handel, toerisme en nachtleven. Chiang Mai wordt genoemd als de culinaire hoofdstad van Thailand met een relaxte sfeer in een wereld verwijderd van de drukte van Bangkok en bedrijvige strand resorts in het zuiden van Thailand.

Beste hotels en resorts in Azië.

De Condé Nast Traveller’s lezers roemden ook Thailand in andere categorieën, waaronder top hotels en resorts in Azië. In de top 20 Resorts in Azië worden zes Thaise accommodaties gerangschikt waaronder twee in de top 10, zijnde het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle Chiang Rai (2e) en het Anatara Chiang Mai Resort & Spa Chiang Mai (8e). Het JW Marriott Phuket Resort & Spa in Mai Khoa wordt geklasseerd als 12e, gevolgd door Rayavadee Krabi (15e), Pimalai Resort & Spa Koh Lanta (17e) en het Four Seasons Resort Chiang Mai (20e). In de Top 25 Hotels in Azië wordt het Oriëntaal Residence Bangkok beschouwd als 22e beste hotel in de regio Azië.

Lees hier verder voor het volledige overzicht van de Readers’Choice Awards 2014.