ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bus route Phuket Airport naar populaire stranden

Geplaatst op 24 januari 2013 12:41 door thailandtotaal

Nieuwe route biedt ‘hop on, hop off’ service.

Na jaren van planning zal op het vakantie-eiland Phuket vanaf maart een busdienst route gelanceerd worden tussen Phuket International Airport en de populaire toeristische stranden Patong, Karon en Kata. De nieuwe bus route zal een zogenaamde ‘hop on, hop off’ service bieden en de maximale kosten voor de hele route bedragen THB 120 (circa € 3).

De bussen die op de nieuwe route worden ingezet moeten voldoen aan een aantal voorwaarden zoals voorgeschreven door de overheid. Zo bieden zij plaats aan maximaal 30 passagiers en is er extra ruimte voor de bagage van de reizigers. De bussen zijn allemaal voorzien van airconditioning.

Dienstregeling van de nieuwe bus route.

Map bus route Phuket International Airport - populaire stranden. De bussen zullen in eerste instantie de nieuwe route elke 40 minuten berijden. Indien er meer passagiers zijn zal er echter frequenter gereden worden. De dienstregeling begint om 06.00u als de eerst vlucht aankomt op het vliegveld en eindigt rond 01.00u.

Wil je meer weten over het vervoer naar en op Phuket? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer en Phuket’.

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Bus route Phuket Airport naar populaire stranden
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.