Chiang Mai is ‘Booming’

Uitgegroeid tot een van de meeste gewilde locaties in Thailand.

De populaire noord Thaise stad Chiang Mai is uitgegroeid tot een van de meest gewilde locaties in Thailand. Gesteund door de infrastructuurverbeteringen van de Thaise overheid is de stad gemakkelijk bereikbaar, met inbegrip van de uitbreidingen van Chiang Mai International Airport, evenals de geplande hogesnelheidslijn verbinding tussen Bangkok en Chiang Mai. Deze investeringen maken het reizen naar en van Chiang Mai makkelijker en zullen zorgen voor meer verkeer naar Chiang Mai.

Behalve populaire toeristische bestemming een groeiende MICE bestemming.

Chiang Mai staat bekend als een van de meest populaire (toeristische) bestemmingen in Thailand. De afgelopen jaren is het aantal internationale en lokale toeristen gestaag gestegen. Inmiddels is de stad ook een internationale business-hub geworden. Ondermeer door de aanstaande economische gemeenschap van de ASEAN landen in 2015 trekt Chiang Mai veel buitenlandse investeerders. Voor zowel Thailand als de ASEAN landen is Chiang Mai een MICE (Meeting, Icentive, Convention, Exhibiton) bestemming. De ontwikkeling van voorzieningen als winkelcentra, business hotels, uitgaansgelegenheden, ontspanning, congres- en vergaderfaciliteiten is in volle bloei. Kortom Chiang Mai is ‘booming’.

Overwinteraars kiezen in toenemende mate voor Chiang Mai.

Om er te verblijven of om er te wonen wordt Chiang Mai algemeen beschouwd als een van de top bestemmingen in Azië. Veel buitenlanders (Westerlingen) verblijven dan ook vast of voor langere tijd in Chiang Mai. De stad is in toenemende mate populair bij overwinteraars. Vele overwinteraars hebben de afgelopen jaren, ten koste van traditionele overwinteraars landen als Spanje en Portugal, de weg naar Thailand gevonden. Chiang Mai is voor deze groep mensen inmiddels een gewilde locatie om de koude of natte wintermaanden in Europa te vermijden. Deze belangstelling zorgt voor een groeiende vraag naar geschikte huizen en condominiums, wat weer interessant kan zijn voor degenen die wil investeren in de aankoop van een huis of condo in Chiang Mai.

Informatie over wonen, reizen of het kopen van een woning in Chiang Mai.

Wil je meer weten over Chiang Mai? Op de informatieve website Thailandtotaal vind je uitgebreide informatie, tips en achtergronden over wonen en reizen in Chiang Mai. Ook helpt deze website je verder mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen of huren van een woning in Chiang Mai.

Ben je op zoek naar een woning en/of lucratieve investering in Chiang Mai? Bezoek dan de website van Move-Thailand. Voor minder dan € 20.000,- koop je een appartement in het centrum van Chiang Mai.