Chiang Mai gastheer van VN conferentie.

Regionale conferentie over Groen Toerisme.

Chiang Mai, in het noorden van Thailand, is door de VN World Tourism Organisation (UNWTO) aangewezen als gastheer van een regionale conferentie over Groen Toerisme. De conferentie wordt gehouden op 3 mei 2012 en dient als een ‘warming-up’ voor de VN conferentie over duurzame ontwikkeling in Rio de Janeiro in juni.

Keuze van Chiang Mai sluit perfect aan bij nationale strategie.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) is zeer vereerd door de keuze van Chiang Mai als vergaderlocatie. De conferentie in Chiang Mai sluit perfect aan bij de nationale strategie van Thailand om het toerisme in de provinciale bestemmingen van het land te bevorderen. Chiang Mai is het economische, culturele en toeristische centrum van het noorden van Thailand.

De afgelopen jaren heeft Chiang Mai een aanzienlijke economische ontwikkeling meegemaakt. De stad beschikt over een rijk historisch erfgoed en geniet steeds meer bekendheid als een centrum van traditionele Thaise massage, meditatie, spa, gezondheid en welzijn. Chiang Mai beschikt over uitstekende verblijfsaccommodaties en Chiang Mai International Airport is sterk in ontwikkeling.

Uitgebreide informatie over Chiang Mai lees je op onze webpagina ‘Chiang Mai’.