Chiang Mai: MICE City en industrial-hub voor de ASEAN

Magneet voor zowel lokale als internationale bezoekers.

De Noord Thaise provincie Chiang Mai en het Thailand Convention and Exhibition Bureau hebben de handen ineengesloten bij de ontwikkeling van Chiang Mai als “MICE City” in Thailand en als “MICE Industrial-hub” voor de ASEAN regio. MICE staat voor meetings, incentive travels, conventions and exhibitions.

Chiang Mai International Convention and Exhibition Center

Het in mei 2013 geopende Chiang Mai International Convention and Exhibition Center zal worden opgewaardeerd als bestemming voor internationale congressen. Het center mocht al een aantal grote evenementen ontvangen zoals de Second Asia-Pacific Water Summit en de Thailand Rice Convention 2013. Van 24 tot 27 oktober 2013 vindt in het center de Thailand-Malaysia World Halal Expo 2013 plaats.

Het in de wijk Mueang gelegen Chiang Mai International Convention and Exhibition Center heeft een oppervlakte van 521.600m² en biedt plaats aan maximaal 10.000 bezoekers. Erkend als regionale luchtvaart-hub voor de Mekong regio, Chiang Mai is een populaire verblijfsplaats, medisch toeristisch centrum en onderwijs-hub. De stad is rijk aan cultuur en tradities en beschikt over tal van toeristische attracties welke zijn uitgegroeid tot een magneet voor zowel lokale als internationale bezoekers.

Op onze webpagina ‘Chiang Mai’ vind je uitgebreide informatie over deze ‘roos van het noorden’.